Direcția Județeană Comunitară de Evidență a Persoanelor Brașov D.J.C.E.P. Brașov

Masurile DJCEP Brasov impotriva raspandirii CORONAVIRUS

Începând cu data de 17.03.2020, în contextul prevenirii riscului de răspândire a infecției cu coronavirus, la sediul Direcției Județene Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Braşov, situat în mun. Braşov, str. Nicolae Titulescu nr. 28, pentru perioada 17.03-17.04.2020, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade, au fost dispuse următoarele măsuri pentru activitățile desfăşurate: 

  1. Se suspendă depunerea, la sediul D.J.C.E.P., a solicitărilor de furnizări de date, de eliberare adeverinţe/certificate privind domiciliul înregistrat în Registrul Național de Evidenţă a Persoanelor. Solicitările de furnizări de date cu caracter personal se vor transmite exclusiv prin corespondenţă poștală sau prin e-mail office@evp.judbrasov.ro Cererile formulate în acest sens, însoțite de documentele justificative, se vor transmite exclusiv on-line pe adresa de e-mail a D.J.C.E.P. office@evp.judbrasov.ro Ridicarea documentelor solicitate se va efectua în baza unei programări efectuate la numărul de telefon 0268/310284 interior 19.
  2. Se suspendă depunerea, la sediul DJCEP, a cererilor pentru eliberarea actelor de identitate și de înscriere a mențiunilor privind stabilirea reședinței, cu exceptia cazurilor deosebite (motive medicale, deplasare de urgență în altă localitate sau în alt stat, susținerea unor concursuri de admitere sau examene, efectuarea unor operațiuni bancare/notariale). Toate solicitările pentru eliberarea actelor de identitate/aplicare viză de reședință, se vor efectua/depune exclusiv în baza unei programări prealabile, efectuate la telefon 0268/310284 int.19. Depunerea cererilor se va efectua în intervalul orar 09.00-11.00 în zilele de marți/miercuri/joi. La depunerea cererii, veți fi informat și cu privire la data și intervalul orar (14.00-15.00 în zilele de marti/miercuri/joi) în care vă veți prezenta pentru ridicarea cărții de identitate.
  3. Se suspendă depunerea la sediul D.J.C.E.P. Braşov, a solicitărilor privind eliberarea avizului pentru transcrierea certificatelor de stare civilă, eliberate de autorităţile străine.
  4. Se suspendă audientele, la sediul DJCEP Braşov, în această perioadă, acestea desfăşurându-se exclusiv prin corespondenţă poștală sau e-mail. 

Solicităm cetăţenilor, care sunt programaţi, să respecte ora de programare, pentru a evita așteptarea suplimentară în spaţiul destinat lucrului cu publicul ( maxim 2 persoane în holul instituţiei). 

Pentru ridicarea documentelor, la data și ora stabilită, sunați la interfonul de la intrarea în instituție. 

Din 2 în 2 ore se realizează dezinfecția principalelor căi de acces în instituție. 

În funcție de evoluţia situației, la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior. 

ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ SE MENȚINE VALABILITATEA ACTELOR DE IDENTITATE ELIBERATE DE AUTORITĂȚILE COMPETENTE (Cărți de identitate, cărți de identitate provizorii, mențiunile de stabilire a reşedinţei)


« Înapoi la Anunturi Importante